Achtergrondinformatie over Anne (natuurvoeding) en Rutger (teksten, blogs)

Anne Slim

 

 

 

Ik ben gek op Mediterraans koken met recepten uit Italië, Frankrijk, Spanje of Marokko. Het afgelopen jaar ben ik bezig geweest met het maken van jams en chutneys, het zelf maken van boter en het bakken van brood. Daarnaast voltooide ik de opleiding Natuurvoedingsadviseur bij Sonnevelt in 2017. Daarvoor behaalde ik het diploma voor de opleiding Zonneconsulent. In een verder verleden hield ik me o.a. bezig met verloskunde. Uit die periode dateert mijn kennis op het gebied van diëtetiek gericht op zwangeren, zuigelingen en peuters. De opleiding gewichtsconsulent heb ik bewust niet voltooid omdat ik me niet kon verenigen met de adviezen en informatie die ik verplicht zou moeten uitdragen. Een advies op maat is wat mij betreft niet gebonden aan één denkrichting.

 

Plezier in koken en eten staat bij mij altijd voorop. Uiteraard pas ik mijn adviezen aan jou als cliënt aan zodat jij op een verantwoorde manier met eten voor jezelf of voor je kind bezig kunt zijn.

 

Mbt de stralingsproblematiek geldt: Ik ben ervaringsdeskundige en heb mijn deskundigheid door zelfstudie aangevuld. De therapie bied ik aan samen met mijn man Rutger Slim (docent, zonneconsulent, therapeut).

Rutger Slim

Ik werk als docent in het praktijkonderwijs. Dat doe ik inmiddels meer dan twintig jaar. Ik heb samen met Anne de cursus zonneconsulent gedaan en help Anne nu en dan met de zonnestudio. Verder deed ik de cursus straling van Wibronic. Ik schrijf de teksten voor de websites voor zowel de zonnestudio als voor deze site. Sinds kort ben ik ook begonnen met boekbesprekingen/blogs op deze site waarbij jongeren en hun omgang met gezonde voeding, gezond gedrag en omgang met digitale media en telefoons centraal staan. Al deze zaken blijken voortdurend met elkaar verbonden maar dit wordt niet altijd zo gezien. Met mijn blogs probeer ik daar iets aan te doen.

Eerlijker eten met mijn adviezen

  • Minder gifstoffen in je lichaam
  • Afvallen zonder hongergevoel
  • Kinderen leren gezonder te eten
  • Een betere conditie en meer energie
  • Minder ziektes en kwaaltjes
  • Deskundige begeleiding
  • Gratis recepten

Webwinkel

aHealthylife van Juglen Zwaan

(Gesponsorde link)

Actueel

Actuele info over acties of aanbiedingen of bijzonderheden rond openingstijden.

Meer weten?

Je kunt ons bellen of mailen. HIer vind je alle contactinfo. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Reviews

Reviews werken als mond op mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring