Diensten en tarieven

Leefstijl en voedingsadviezen

De begeleiding is er op gericht om inzicht te krijgen in je eetgedrag. Het veranderen van je eetgedrag kan een volgende stap zijn.  Verder is er aandacht voor de mogelijkheden voor lichaamsbeweging, het kopen van de juiste voedingsmiddelen en het bereiden van deze voedingsmiddelen in lekkere gerechten. We kijken ook naar factoren die van invloed zijn op je eet- en bewegingspatroon. Dit kunnen bijvoorbeeld invloeden van de omgeving zijn. Tot slot is er aandacht voor je zelfbeeld en aan het voorkomen van terugval in het oude leef- en voedingspatronen.

 

Leefstijl en voedingsadvies Basis 25.-

In een gesprek kijken we naar de mogelijkheden die bij jou, of je kind, passen voor een gezondere leefstijl. In een gesprek van 45 minuten worden ze duidelijk  op een rij gezet. Je kiest daarna zelf voor de dingen waar je mee aan de slag gaat of voor een vervolg zoals hieronder beschreven onder pakket Extra. In dat geval betaal je natuurlijk uitsluitend voor dat pakket.

Leefstijl en voedingsadvies Extra 35.-

Je start met het pakket Basis zoals hierboven beschreven. Daarna vullen we een vragenlijst in om inzicht te krijgen in je voedingspatroon. Hier kun je aangeven welke veranderingen bespreekbaar zijn en welke niet. We spreken nooit over een dieet maar over een blijvende verandering in jouw voedingspatroon of dat van je kind. Een compleet gesprek duurt 60 tot 80 minuten.

 

Vervolgconsult voedingsadvies 

We besteden aandacht aan het lezen van etiketten op verpakkingen, het kiezen voor en het eventueel zelf maken van gezondere tussendoortjes en bespreken we eventuele problemen waar je tegenaan loopt. Dit advies van 30- 45 minuten kost 20 euro.

Keukenkastje onderzoek bij jou thuis 

We kijken samen met een kritische blik in jouw kastjes en in jouw koelkast. We kijken welke veranderingen er gewenst zijn. Dit advies van 60 -70 minuten kost 50 euro inclusief reiskosten binnen de gemeente Emmen.

 

Behandeling spininversie en stralingsbelasting 

  • Eerste behandeling en uitgebreid advies. Dit advies van circa 30 minuten, inclusief de behandeling kost 20 euro. 
  • Een korte vervolgbehandeling van 12 minuten kost 10 euro.
 

Onafhankelijk en natuurlijk

We kiezen bewust voor lage tarieven. Je kunt ze niet declareren bij een verzekeraar omdat onze natuurlijke adviezen afwijken van wat de overheid ons via het Voedingscentrum wil vertellen. Aan jou de keus.

 

Eerlijker eten met mijn adviezen

  • Minder gifstoffen in je lichaam
  • Afvallen zonder hongergevoel
  • Kinderen leren gezonder te eten
  • Een betere conditie en meer energie
  • Minder ziektes en kwaaltjes
  • Deskundige begeleiding
  • Gratis recepten

Webwinkel

aHealthylife van Juglen Zwaan

(Gesponsorde link)

Actueel

Actuele info over acties of aanbiedingen of bijzonderheden rond openingstijden.

Meer weten?

Je kunt ons bellen of mailen. HIer vind je alle contactinfo. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Reviews

Reviews werken als mond op mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring