Schoon en vitaal mineraalwater met de Aqualine 4 in 1

Frisdrank en ranje bevat veel te veel suiker, dat weten we allemaal. De light dranken zijn voor je liohaam nog veel slechter. Maar wat kun je dan wel drinken? Met dit apparaat maak je zelf schoon en voordelig mineraalwater van je eigen kraanwater. Dat scheelt veel gesjouw met plastic flessen en is veel beter voor het milieu.

Vier functies in 1 apparaat

Het Aqualine waterfilter verenigt 4 functies in 1 apparaat. Het kan filteren, mineraliseren, vitaliseren en alkaliseren.

Filteren

Dit nieuwe generatie meerstappenfilter haalt tot wel 99,9% van de vervuilende stoffen uit het water. Meer informatie over de kwaliteit van de filtering op de volgende bladzijde.

Mineraliseren

De stenen bevatten: calcium, kobalt, koper, chroom, germanium, jodium, ijzer, kalium, magnesium*, mangaan, molybdenum, natrium, fosfor, potassium, selenium, sodium, zwavel en zink. Deze mineralen worden na het filteren op natuurlijke wijze toegevoegd aan het water. Dit gebeurt, net als in de natuur, doordat het water langs de stenen stroomt. Zo eenvoudig krijg je mineraalwater. Jodium verbrandt een teveel aan vetten, bevordert de juiste groei en geestelijk welzijn en speelt een rol bij het verkrijgen van gezond haar, gezonde nagels, tanden en huid. Magnesium is nodig voor de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Verder geeft magnesium stevigheid aan het skelet en is het nodig voor de opbouw van onder andere spieren.Selenium heeft vooral anti-oxiderende eigenschappen en gaat de strijd aan met de veroudering en beschermt zowel de hartspier als het immuunsysteem, waardoor oorontsteking, sinusitis, verkoudheid en bronchitis worden voorkomen. Zink draagt bij tot de opbouw van nieuw weefsel, vandaar dat het een essentiële rol speelt in de groei van kinderen. Zink helpt ook bij de genezing van wonden en is in het algemeen goed voor de huid.

Vitaliseren en alkaliseren

Bij vitaliseren wordt, simpel gezegd, de structuur hersteld van het water naar de natuurlijke toestand. Het wordt op grote schaal voor de tuinbouw toegepast om fruit beter te laten groeien. De opbrengst kan hierdoor aanmerkelijk groeien. De kwaliteit van water is niet alleen afhankelijk van de chemische samenstelling, maar ook van de moleculaire structuur. Water in de natuur is levend en wordt vitaal genoemd. De kwaliteit van water dat stilstaat, dood water, is zeer slecht. Kraanwater lijkt door onnatuurlijke invloeden op dood water. Alkaliseren is het veranderen van de zuurgraad van iets zuur naar pH neutraal. 

Er zijn veel manieren om schoon, vitaal mineraalwater te drinken

 • Puur water rechtstreeks uit het apparaat. Het water is op kamertemperatuur. Het is even wennen maar je lever vindt het prettig als je dranken wat dichter bij je lichaamstemperatuur zijn. 
 • Gekoeld puur water door een fles te bewaren in de koelkast of te werken met ijsblokjes. Natuurlijk maak je die ijsblokjes ook met water uit het apparaat. Let op, door langer bewaren wordt het water minder vitaal. Bewaar je water daarom niet langer dan twee dagen in de koelkast. Heerlijk in de zomer.
 • Koffie en thee maak je natuurlijk ook met water uit dit apparaat. Gebruik voor thee geen zakjes maar ga voor echte kwaliteit, blaadjes dus. Ga naar een lokale specialist of naar Simon Lévelt.
 • Maak zelf sappen en gezonde siroopvariaties op basis van natuurlijke en gezonde ingrediënten. Hieronder enkele links. Wat denk je van Citroen/Lemon of Blueberry Splash, Strawberry Mint, Almond Waterfal met amandelen, de Ginger Goldflowersea met gember, goudsbloem en citroen. We hebben ook nog de Cinnamon Splash met kaneel, Cucumber Surprise met komkommer of de Banana Booster

Een Aqualine waterfilter uit de AQV serie kopen

Je kunt via Natuurvoeding Rietlanden een Aqualine waterfilter kopen. Hiervoor werken we samen met de Nederlandse importeur, de firma Tradeline. Je kunt kiezen uit het volledige assortiment van Tradeline, inclusief alle accessoires. We verzoeken je we om bij je bestelling in het vak voor opmerkingen bestelcode 12800 of Natuurvoeding Rietlanden te vermelden. Prijzen zijn inclusief bezorgen.

Link naar het overzicht van leverbare modellen en prijzen van Aqualine AQV serie waterfilters voor op het aanrecht.

Foto boven: Kibbelkoele nabij Emmen

Eerlijker eten met mijn adviezen

 • Minder gifstoffen in je lichaam
 • Afvallen zonder hongergevoel
 • Kinderen leren gezonder te eten
 • Een betere conditie en meer energie
 • Minder ziektes en kwaaltjes
 • Deskundige begeleiding
 • Gratis recepten

Webwinkel

aHealthylife van Juglen Zwaan

(Gesponsorde link)

Actueel

Actuele info over acties of aanbiedingen of bijzonderheden rond openingstijden.

Meer weten?

Je kunt ons bellen of mailen. HIer vind je alle contactinfo. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Reviews

Reviews werken als mond op mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring