Stappenplan voor stralingsklachten

Als je gaat werken aan klachten over straling van wifi of 4G-5G, dan is een goede volgorde belangrijk. Vergeet daarbij niet dat een gezonde basis het allerbelangrijkste is. Als een lichaam gezond is, is je immuunsysteem goed in staat om bedreigingen te weerstaan. Naarmate de bedreigingen in de vorm van gifstoffen of straling toenemen krijgt het lichaam hier meer moeite mee. Goede natuurlijke voeding maar ook voldoende beweging en rust zijn essentieel. Op deze site is hierover veel info te vinden. Dit stappenplan gaat vooral over alle zaken die direct met straling te maken hebben.

Een overzicht van klachten kun je vinden op deze startpagina in het rolmenu: Straling wifi 4G-5G

STAP 1: De stralingsbron verwijderen

Onderzoek als eerste welke bronnen van straling je zelf kunt ontdekken. Veel bronnen van straling zijn vaak gewoon in je eigen huis te vinden!

Binnenshuis moet je allereerst kijken naar je eigen wifi router/modem. Die kans soms zachter gezet worden. Er zijn ook speciale eco routers. Daarnaast zijn alle DECT en bluetooth apparaten verdacht. Denk aan alles wat draadloos is zoals luidsprekers, telefoons en zelfs deurbellen. 

Buitenshuis gaat het om de GSM masten voor 4G en 5G maar er zijn er nog een paar meer. Kijk hier voor de volledige lijst van stralingsbronnen.

STAP 2: De afstand vergroten

Afstand doet de invloed van straling verminderen. Dit is erg afhankelijk van het type straling en de omstandigheden. In de praktijk is het natuurlijk niet altijd mogelijk om die afstand te vergroten. Het is wel de verklaring dat relatief kleine stralingsbronnen zoals oortjes met bluetooth toch invloed kunnen hebben, omdat ze bij gebruik heel dicht op je hersens zitten. Voor laagfrequente electromagnetische velden zoals van electriciteitsmasten geldt dat ze vooral ook schadelijk zijn doordat dit veld continu, 24 uur per dag aanwezig is.
 

STAP 3: Afschermen van straling

Als je zelf geen invloed hebt op de bron is het afschermen met speciale materialen een noodoplossing. Het is een dure oplossing en het moet met kennis van zaken gebeuren om te voorkomen dat je problemen nog groter maakt. In de praktijk kan deze oplossing gekozen worden bij een sterke router van de buren, als dit met andere, betere oplossingen niet lukt. Het is verstandig om met een professionele stralingsmeting te beginnen. Een geschikt adres vind je onder stap 4, de Wibronic aanpak.
 

Zelf straling meten?

Er zijn stralingsmeters voor thuisgebruik te koop. Op een site als bolcom, waar wij graag naar verwijzen,  is geen goede stralingsmeter te vinden die je verder helpt met hoogfrequente, laagfrequente en electromagnetische velden. De meters die daar worden aangeboden hebben andere doeleinden. Je kunt wel zoeken bij Vitalitools. Een goed adres voor afschermende middelen en serieuze stralingsmeters. Veel gebruikte goede stralingsmeters zoals de Conrad ED88Tplus zijn alleen in het buitenland te koop. Bedenk wel dat het meten van straling een vak is waar goede apparatuur voor nodig is. Zelf meten biedt nooit meer dan een indicatie dat er iets aan de hand is. 
 

STAP 4:  Aanvullende aanpak van lichamelijke stralingsklachten

Je kunt met het afschermen of volledig inpakken van je huis niet alle problematiek rondom straling oplossen. Kunstmatige straling is ook buiten en op je werkplek. Straling heeft een grote invloed op de groei van schimmels en parasieten. De aanwezigheid van giftige metalen in je lichaam door kwik/amalgaam kan de werking van straling versterken.  Zenuwbehandelingen en antibiotica kunnen de balans nog verder verstoren. Dit alles beinvloedt de natuurlijke electromagnetische processen in je lichaam. Je zult je lichaam moeten wapenen tegen de kunstmatige straling.

Wij bieden in onze praktijk een behandeling aan met de spininverter van Wibronic. Dit is een korte behandeling waarin de effecten van straling in je lichaam (tijdelijk) verdwijnen. De behandeling zelf duurt maar 12 minuten. De behandeling is onderdeel van een brede 'Wibronic aanpak' die is vormgegeven door Bureau Straling Meten en een netwerk van zorg daaromheen met daarin diverse natuurgeneeskundige specialisten.  Meer informatie over de Wibronic aanpak 

STAP 5: Verdieping en versterking

Boeken 

Wie de natuurlijke producten tegen stralingseffecten goed wil beoordelen kan het beste verdiepen in een goed boek. Op deze pagina een selectie van goede boeken die informatie geven over de verbanden tussen voeding, natuurlijke en kunstmatige straling en een gezond lichaam.

Versterking met energetische producten

Deze producten versterken het lichaam op subtiele wijze met natuurlijke straling/trilling. Kristallen worden al heel lang gebruikt in de radiotechniek, in zenders en ontvangers. Ze zorgen ook voor de nauwkeurigheid in kwartshorloges. Het effect op het lichaam is persoonlijk en daarom kun je dit het beste zelf beoordelen. Alleen als alle vorige stappen op orde zijn kunnen ze je aanvullend helpen om in je huis iets meer rust te bieden. Naar de pagina boeken en producten. 

Eerlijker eten met mijn adviezen

  • Minder gifstoffen in je lichaam
  • Afvallen zonder hongergevoel
  • Kinderen leren gezonder te eten
  • Een betere conditie en meer energie
  • Minder ziektes en kwaaltjes
  • Deskundige begeleiding
  • Gratis recepten

Webwinkel

aHealthylife van Juglen Zwaan

(Gesponsorde link)

Actueel

Actuele info over acties of aanbiedingen of bijzonderheden rond openingstijden.

Meer weten?

Je kunt ons bellen of mailen. HIer vind je alle contactinfo. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Reviews

Reviews werken als mond op mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring