Boeken, producten en overige frequentie therapieën

Boeken over natuurlijk gezond blijven in een wereld vol straling

Een selectie van goede boeken die informatie geven over de verbanden tussen voeding, natuurlijke en kunstmatige straling en een gezonde levensstijl en een beknopt overzicht van energetische producten.

Boeken 

Een selectie van goede boeken die informatie geven over de verbanden tussen voeding, natuurlijke en kunstmatige straling en een gezonde levensstijl. 

Hans Moolenburgh

Niemand heeft het verband tussen onze moderne, vaak vervuilende, levensstijl en de gevolgen voor onze gezondheid beter uitgelegd dan Dr. Hans Moolenburgh. Zijn boeken en lezingen zijn een begrip.  Twee titels:

Hans Moolenburgh:

U kunt veel meer dan u denkt, wat u zelf kunt doen om uw kind gezond te houden.

In ruim vijftig jaar artsenpraktijk heeft dr. Hans Moolenburgh sr. de klachten van kinderen zien veranderen. Waar vroeger wonden en 'standaard'-kinderziekten het beeld bepaalden, hebben in de loop der jaren welvaartsziekten de overhand gekregen: leukemie, suikerziekte, een breed scala aan allergieën, voedselintolerantie, hyperactiviteit en autisme. Kinderen lijken steeds minder weerstand te hebben. Wat is er aan de hand? Aan de hand van tientallen praktijkvoorbeelden laat dr. Moolenburgh zien dat het tijd wordt om verder te kijken dan de symptomen en de oorzaken aan te pakken.

Hans Moolenburgh:

Gezond leven in een vervuilde wereld, een handleiding met vuistregels.

We leven in een wereld waarin tot de verbeelding sprekende uitvindingen hand in hand gaan met een steeds verdere vervuiling van de aarde. Er is een groeiend aantal beschavingsziekten waar de medische wereld niet tegenop gewassen lijkt: kanker, hart- en vaatziekten, auto-immuunziekten, allergieën en intoleranties, chronisch vermoeidheidssyndroom, Alzheimer, noem maar op. Toch hebben wij ons leven en onze gezondheid meer in de hand dan wij denken, zo stelt Hans Moolenburgh sr. in dit boek.

Andere schrijvers

Sander Funneman

Elektrisch Ecosysteem. Alles werkt door middel van elektriciteit en magnetisme

Het "Elektrisch Ecosysteem' opent de deur naar het elektrische leven van de natuur. Waarom kijken zebravinkvrouwtjes naar de uitstraling van hun partners, hoe zweven kikkers op magneetvelden en hoe gebruiken zeehonden hun radarsnor? Het boek staat vol met dit soort fascinerende voorbeelden, wetenschappelijk onderbouwd. Hierdoor ontstaat een ander wereldbeeld waarin niet langer alleen chemische reacties bepalend zijn maar waarin alles blijkt te draaien om elektriciteit en magnetisme. Het is een kennismaking met de ongeziene energiedimensies van mensen, dieren, planten en de aarde. Daarnaast introduceert het boek ook een zorgwekkende realiteit omdat het gebruik van steeds meer kunstmatige stralingsbronnen risico's met zich mee brengt.

Masaru Emoto

Overzicht boeken van Masaru Emoto

Masaru Emoto laat zien hoe water reageert op veranderingen in ons collectieve en individuele bewustzijn. Hij vroor watermonsters in die tevoren waren blootgesteld aan negatieve of positieve woorden, gedachten, emoties of verschillende soorten muziek. Daarna maakte hij foto's van de waterkristallen en stelde vast dat de positief beinvloede watermonsters mooie en perfect gevormde kristallen opleveren, terwijl negatieve woorden resulteren in lelijke, misvormde kristallen. 

Meer over vitaal water op onze pagina over waterfilters.

Lynne McTaggart 

Twee prachtige boeken: Het intentie-effect en Het intentie-experiment

De boeken van Lynne McTaggart gaan verder waar Masaru Emoto ophoudt. 

In 'Het Intentie-effect: The Power of Eight' onthult Lynne McTaggart, bekend van 'Het Veld' en 'Het Intentie-experiment', de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen. 

Energetische producten

Deze producten versterken het lichaam op subtiele wijze met natuurlijke straling/trilling. De trillingen uit kristallen worden al heel lang gebruikt in de radiotechniek, in zenders en ontvangers. Ze zorgen ook voor de nauwkeurigheid in kwartshorloges. Het effect op het lichaam is persoonlijk en daarom kun je dit het beste zelf beoordelen. De een voelt meteen dat het 'iets doet', de ander helemaal niet. Opvallend is dat voelbare effecten zoals tintelende handen lijken op de effecten van kunstmatige straling. Shungite heeft alleen een absorberend effect, het neemt straling op. De producten worden vaak aanbevolen tegen straling maar verrichten helaas geen wonderen. Alleen als alle vorige stappen op orde zijn kunnen ze je aanvullend helpen om extra weerbaar te zijn tegen kunstmatige straling.

Leliveld producten

Alles over het vitaliseren van water is te vinden in het boekje van Masaru Emoto. De vitaliserende fles van Leliveld is de eenvoudigste manier om kennis te maken met gevitaliseerd water. Er zijn ook vitalisatoren voor op de kraan en elders op de waterleiding. De energieplaat kan ook gebruikt worden om water te vitaliseren maar kent meer toepassingen. Op bol.com is een groot deel van het assortiment van Leliveld te vinden.

Shungite 

Shungiet/shungite heeft genezende en antibacteriële eigenschappen en werkt tegen straling. Shungite heeft een specifieke kristalstructuur en bestaat vooral uit koolstof. Het lijkt dus veel op houtskool. Shungite werkt zuiverend en ontgift het lichaam. Drink dus voldoende vitaal water bij gebruik van shungiet. Er is een boek over shungiet van André Molenaar  Hier is een overzicht van shungite producten.

Orgonite 

Orgoniet/ orgonite bestaat uit een mengsel van kunsthars met metaalsnippers en kristallen. Er worden vormen van gegoten en de onderlinge spanningen zorgen voor versterking van de natuurlijke energie. Ontdekker van deze energie is wetenschapper Wilhelm Reich in de jaren dertig van de vorige eeuw. Op bol.com worden veel sieraden en piramides van orgonite aangeboden. 

Sites over orgonite en afgeleide producten zoals chembusters, cloudbusters:

 

Orgonise Africa

 
Orgonise Africa werkt al twintig jaar met orgonite. Er is een website (Engelstalig) waar heel veel informatie is te vinden over het werken met orgonite. Om de werkzaamheden in Nederland meer bekend te maken zal ik hier de komende tijd wat meer informatie in het Nederlands plaatsen over hun activiteiten.
Als introductie is deze lezing van enkele jaren geleden heel geschikt. De lezing is wel in het Engels. Wie daarna zelf goed aan de slag wil met orgonite heeft mogelijk iets aan mijn link die recht geeft op 10% korting op:
Bestellingen worden vanuit Duitsland verzonden. Levertijd varieert van een week tot 3 weken, leert de ervaring. Gebruik de kortingscode COUPON-966  voor de korting van 10%. 
 

Links naar info over frequentie therapieën 

 
Naast de anti stralings behandeling met de Wibronic zijn er andere therapieën die met frequenties werken. Ze stuiten vaak op onbegrip, vaak door gebrek aan kennis. Hier vind je vrijblijvend enkele links naar informatie en aanbieders. Wij hebben geen enkele betrokkenheid bij de verkoop van de produkten.
 

Spooky2

Healy 

In tegenstelling tot de Spooky2 een zeer gebruikersvriendelijk product. Tientallen programma's die je alleen maar aan hoeft te klikken en de rest gaat vanzelf. Op dit moment testen we de mogelijkheden uit en verzamelen we eigen ervaringen met dit produkt. Enigszins controversieel door de verkoop via tussenpersonen. Die tussenpersoon is aanspreekpunt en helpt je op weg. Iedere tussenpersoon heeft een eigen link naar de Healy site met informatie en de diverse producten. 
 

Eerlijker eten met mijn adviezen

  • Minder gifstoffen in je lichaam
  • Afvallen zonder hongergevoel
  • Kinderen leren gezonder te eten
  • Een betere conditie en meer energie
  • Minder ziektes en kwaaltjes
  • Deskundige begeleiding
  • Gratis recepten

Webwinkel

aHealthylife van Juglen Zwaan

(Gesponsorde link)

Actueel

Actuele info over acties of aanbiedingen of bijzonderheden rond openingstijden.

Meer weten?

Je kunt ons bellen of mailen. HIer vind je alle contactinfo. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Reviews

Reviews werken als mond op mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring