De bomen en het bos

Er is veel informatie beschikbaar over corona en over vaccinaties. De informatie van de overheid lijkt tamelijk eenzijdig. Als aanvulling daarop probeer ik hier een selectie te plaatsen van betrouwbare bronnen zoals kritische artsen en andere deskundigen. Uitgangspunt bij onze selectie is dat wij vertrouwen hebben in de goede werking van het immuunsysteem bij gezonde mensen. Een gezonde leefstijl met natuurlijk en vitaal eten, genoeg beweging en voldoende rust is daarin altijd de basis. Disclaimer: Als je ziek bent ga je naar de dokter.

Vaccinaties voor jongeren 

De stichting Artsen Covid Collectief is een onafhankelijke, non-profitorganisatie van artsen en medisch professionals, waaronder huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en artsen Maatschappij en Gezondheid.  De website van de Stichting Artsen Covid Collectief biedt beel informatie. Hier enkele tips.

 

 

Pierre Capel

Pierre Capel is emeritus hoogleraar die de wetenschap een warm hart toedraagt en zijn kennis voor een breed publiek toegankelijk wil maken.

 • Overzichtspagina Pierre Capel op YouTube. Zeer gedetailleerde films over virussen en hun werking en terloops duidelijke kritiek op het gangbare beleid van de overheid op dit gebied. Alle onderwerpen komen aan bod, de PCR tests, de werking van de Spike eiwitten (vrijwel ieder blog), Ivermectine en de overheidsmaatregelen in het algemeen. Lengte van de films varieert. Ze zijn met veel visuele effecten gemaakt maar enkele films vereisen een wat grotere spanningsboog. 
 • Boek 'Het emotionele DNA' verschenen in 2018. Positieve en negatieve gevoelens hebben een sterke werking op het ontstaan en verloop van allerlei ziekten. Sport, yoga en meditatie kunnen hierbij een positieve verandering teweeg brengen. Het verband met corona wordt in dit boek uit 2018 niet gelegd maar wordt wel duidelijk via de actuele video's van Pierre Capel op YouTube. 

 

Over Nu

Over Nu is een website met uitgebreide informatie over corona en gerelateerde onderwerpen en is internationaal gericht. De redactie bestaat uit Dick Bijl, Jannes van Roermund, Willem Koert en Tove Oegema. Dick Bijl is oud-huisarts en epidemioloog. Hij was jarenlang hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin, Bijl schreef meerdere boeken, zoals Het Pillenprobleem en Griep – prikken, slikken of heel voorzichtig niets doen?

 

Jan B. Hommel

Onder deze naam schrijft neuroloog Jan Bonte lange, humoristische en krtitische blogs over corona en verwante onderwerpen. 

 

Melden van klachten en juridische zaken

 • Bijwerkingencentrum Lareb is het Nederlandse meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, waaronder vaccins, én geneesmiddelengebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Lareb signaleert risico’s van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk en genereert en verspreidt kennis hierover. Er is kritiek op Lareb vanwege de betrokkenheid van de industrie zelf.  Daarom is er nu ook een onafhankelijk meldpunt. Zie de link hieronder. Het is verstandig om een klacht bij beiden te melden.
 • Stichting coronaonderzoek. Wij zetten onze juridische kennis en expertise in om gedupeerde belanghebbenden met raad en daad bij te staan.  Hiernaast plaatsen wij geregeld blogs en vlogs over corona gerelateerde onderwerpen. 

 • Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC) 

  BPOC 2020 is een commissie opgezet door burgers en staat volledig los van de overheid, bedrijfsleven en politiek. De commissie is opgezet door Drs. Pieter Kuit en zijn dochter Jade Kuit. De commissie onderzoekt de proportionaliteit van het beleid en de maatregelen t.a.v. COVID-19 en onderzoekt tevens of de overheid zich aan de wet houdt.

Video's en podcasts

Blckbx-tv

blckbx is een video-content platform voor vrije denkers. Onder aanvoering van oprichter en tv producent Flavio Pasquino, wordt gewerkt aan maatschappij kritische programma's die ook oplossingen aanreiken. Onderstaande films, elk ruim anderhalf uur speelduur zijn aanraders. Je kunt ze bekijken met Nederlandse ondertiteling.

Professor Dr. Martin Haditsch is een Oostenrijkse microbioloog en infectioloog die de halve wereld afreisde voor een documentaire. In de films interviews met de volgende deskundigen:

 • Dr. Pierre Kory – IC arts en onderzoeker in New York
 • Professor Dr. Michael Levitt – Nobelprijswinnaar Stanford Universiteit
 • Professor Dr. Roland Wiesendanger – Universiteit Hamburg
 • Professor Dr. Klaus Stöhr – Viroloog en Epidemioloog
 • Professor Dr. Klaus Püschel – gerechtsarts
 • Professor Dr. Kurt Zatloukal – directeur van het onderzoeksinstituut voor Pathologie & Microbiologie in Graz.
 • Dr. Thomas Ly – leidt de grootste ziekenhuisketen in Thailand in de strijd tegen de Pandemie en is vertrouwenspersoon van de Dalai Lama
 • Professor Marco Confalonieri – Hoofd van het gespecialiseerde Cattinara Long-ziekenhuis in Triest
 • Corona op zoek naar de waarheid 2

In Corona - op zoek naar de waarheid, deel 2 gaat prof. Martin Haditsch verder in zijn zoektocht en ontmoette in o.a. de VS, Oostenrijk, Duitsland en de UK vooraanstaande wetenschappers en kritische artsen.

 • prof.dr. Jay Bhattacharya - hoogleraar geneeskunde, economie en gezondheidsonderzoek aan de Stanford Universiteit en 'chief medical officer' voor het succesvolle weg van Florida door de pandemie,
 • prof.dr. Peter McCullough - cardioloog, internist en epidemioloog, hij is de meest gepubliceerde arts ter wereld in zijn vakgebied,
 • prof.dr. Stanley Plotkin - "peetvader van vaccins" (tegen rubella, polio, waterpokken en vele andere ziekten),
 • prof.dr. Stefan Hockertz - Duitse wetenschapper en ondernemer, immunoloog, bioloog en toxicoloog,
 • dr. Luigi Warren - Een van de pioniers van de wijdverbreide toepassingen van mRNA-technologie, waaronder mRNA-vaccins tegen Covid-19,
 • prof. Ulrike Kämmerer - menselijke biologie, immunologie, celbiologie. Leverde het rapport over de PCR-tests voor het "Weimar-arrest",
 • prof.dr. Peter Kremsner - directeur van het Instituut voor Tropische Geneeskunde aan de Universiteit van Tübingen, wetenschappelijk directeur van het Covid-19-vaccin bij CureVac,
 • prof.dr. Winfried Stöcker - Ontwikkelde een veelbelovend vaccin op basis van extracorporaal genetisch gemanipuleerd antigeen. Tot nu toe is geen van door hem gevaccineerde mensen ziek geworden. Inclusief hemzelf en zijn gezin.

Ditmaal stelt hij hen gerichte vragen over de inenting met een experimenteel geneesmiddel, de kosten en baten voor verschillende bevolkingsgroepen en de risico's op lange termijn.

Jorn Luka op YouTube 'The Truman Show"

Uit deze podcastserie is de aflevering met Karen Hamaker-Zondag. Een podcast van ruim twee uur.

Drs. Hamaker studeerde sociale geografie en planologie aan de Universiteit van Amsterdam maar is bekend geworden als astroloog. Haar brede belangstelling en kennis van boeken geeft inzicht in de achtergronden van het World Economic Forum en de belangengroepen en mensen die daar achter zitten. Genoemd worden o.a.De Club van Rome, de technocraten uit de jaren dertig, de trilaterale commissie, de Rotschilds, de Fabian Society , David Rockefeller, de Eugenetica, de Councel on Foreign Relations in de VS, de Bilderberg-conferentie, Bill Gates en het streven naar één wereldregering. Alle informatie gebaseerd op openbare bronnen, gepubliceerde boeken. Ik ken geen duidelijker uitleg over al deze achtergronden, de verbanden en de rol van corona in de huidige ontwikkelingen. Hopelijk gaat ze hier nog een boek over schrijven.

Boekentip

Om de problemen rond informatie over Covid te begrijpen is dit boek onmisbaar. Het boek beschrijft de macht en invloed van de medische industrie in de politiek en bij 'onafhankelijke ' toezichthouders. Het boek is uit 2015 en gaat dus niet specifiek over Covid-19. De hoofdrolspelers van het boek, de grote fabrikanten, zijn dezelfden als nu.

Het boek van Peter Gøtzsche is bekroond met de British Medical Association's Book Award. Niemand heeft het probleem van Big Pharma zo onweerlegbaar, systematisch en nietsontziend op tafel heeft gelegd als de Deense hoogleraar Peter Gøtzsche. De farmaceutische industrie maakt zich schuldig aan misdadige praktijken op systematische schaal. De grote farmaceuten verdoezelen onderzoeks-resultaten, verzwijgen bijwerkingen, kopen artsen om, infiltreren nascholingen, corrumperen patiëntenorganisaties, plaatsen leugenachtige advertenties en bedriegen tijdschriftredacties via ghostwriters. Ze verdienen miljarden met hun dubieuze pillen door te liegen over de kosten van ontwikkeling en productie.

Foto's
De bomen en het bos rond de kluis op de Schaelsberg, Valkenburg 2021

 

 

 

 

Eerlijker eten met mijn adviezen

 • Minder gifstoffen in je lichaam
 • Afvallen zonder hongergevoel
 • Kinderen leren gezonder te eten
 • Een betere conditie en meer energie
 • Minder ziektes en kwaaltjes
 • Deskundige begeleiding
 • Gratis recepten

Webwinkel

aHealthylife van Juglen Zwaan

(Gesponsorde link)

Actueel

Actuele info over acties of aanbiedingen of bijzonderheden rond openingstijden.

Meer weten?

Je kunt ons bellen of mailen. HIer vind je alle contactinfo. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Reviews

Reviews werken als mond op mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring