De Wibronic aanpak

De brede Wibronic aanpak werkt op verschillende fronten. Meestal is de eerste stap een professionele stralingsmeting in je huis. Een korte anti stralingsbehandeling is een stap die ook in onze praktijk kan plaatsvinden. Verder is er het netwerk van zorg waarin therapeuten zitten die je helpen de onderliggende problemen aan te pakken. Tot slot zijn er producten die je kunnen meehelpen in je leefomgeving. Je bepaalt zelf welke onderdelen voor jou nodig zijn.

Laat je lichaam zichzelf herstellen

Je kunt met het afschermen of volledig inpakken van je huis niet alle problematiek rondom straling oplossen. Daarom is STAP 1 tm STAP 3 niet altijd voldoende. Kunstmatige straling is er ook buiten en op je werkplek. Het heeft een grote invloed op de groei van schimmels en parasieten. De aanwezigheid van giftige metalen in je lichaam door kwik/amalgaam kan de werking van straling versterken. Zenuwbehandelingen en antibiotica kunnen de balans nog verder verstoren. Het probleem is dat dit immuunsysteem het de afgelopen 10-15 jaar steeds zwaarder te verduren heeft gekregen.

Het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam werkt in principe fantastisch. De bovengenoemde stoffen kunnen zorgen voor blokkades.  Een complementair therapeut kan dit onderzoeken en verbeteren. Als deze blokkades zijn weggehaald kan het zelfherstellend vermogen van je lichaam de draad weer oppakken en ga je herstellen.

Meer hierover weten? De zes stadia van Dr. Reckeweg op natuurdiĆ«tisten.nl:  Dit schema uit 1952 maakt goed duidelijk hoe het lichaam gifstoffen probeert te verwerken. 

 

Het effect van straling op je bloedcellen

In het korte filmpje is te zien hoe je met 'levend bloed analyse' de belasting van het bloed door straling zichtbaar kunt maken. Door straling klonteren de rode bloedcellen aan elkaar, net als geldrolletjes of 'rouleaux' op zijn Frans. Een natuurgeneeskundig therapeut kan ook andere zaken herkennen, zoals belasting van het bloed door parasieten of schimmels. Wij kunnen je adviseren over goede adressen hiervoor. Vaak is het voldoende om simpelweg de korte anti stralingsbehandeling te doen zonder bloedanalyse. 

Is jouw emmertje straling al vol?

We hebben als het ware allemaal een emmertje straling in ons lichaam en daar komt elke dag bij iedereen een schepje bij. Bij de een is dat echter een klein schepje en bij de ander een grote schep, afhankelijk van waar je woont, waar je werkt en hoe gevoelig je bent. Het ziekmakende effect treedt op langere termijn op, omdat het lichaam in eerste instantie nog weerstand heeft tegen deze straling. Door de jaren heen echter neemt deze weerstand af en krijgt het lichaam langzamerhand steeds meer moeite zich er tegen te wapenen. 

Behandeling tegen straling in Emmen

Om deze therapieresistentie op te heffen kun je een behandeling krijgen met de spininverter. Dit is een apparaat dat binnen 12 minuten de bloedcellen weer normaler laat stromen en het klonteren vermindert. Deze behandeling  kan bij ons in de praktijk plaatsvinden en moet soms enige keren herhaald worden. De behandeling heeft alleen zin in combinatie met gezonde natuurlijke voeding en preventieve maatregelen. Tijdens de behandeling krijg je hier advies over.

Eerst naar de huisarts

Ga bij klachten altijd eerst naar de huisarts, want veel klachten kunnen ook andere oorzaken hebben.

Links 

Eerlijker eten met mijn adviezen

  • Minder gifstoffen in je lichaam
  • Afvallen zonder hongergevoel
  • Kinderen leren gezonder te eten
  • Een betere conditie en meer energie
  • Minder ziektes en kwaaltjes
  • Deskundige begeleiding
  • Gratis recepten

Webwinkel

aHealthylife van Juglen Zwaan

(Gesponsorde link)

Actueel

Actuele info over acties of aanbiedingen of bijzonderheden rond openingstijden.

Meer weten?

Je kunt ons bellen of mailen. HIer vind je alle contactinfo. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Reviews

Reviews werken als mond op mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring