Gezonde voeding werkt het beste in een gezonde omgeving

We worden overspoeld door hoogfrequente straling van steeds meer bronnen zoals van mobiele telefonie, wifi en bluetooth. Ons lichaam werkt van nature ook met electrische stroompjes en kan hiermee niet goed overweg. Dit leidt soms tot vage klachten waarvan de bron niet altijd meteen duidelijk is. We spreken van elektro hypersensitiviteit (EHS) als iemand extra gevoelig is hiervoor. Naar schatting 3 procent van de Nederlanders, een half miljoen, heeft hier last van maar dit aantal neemt snel toe. Bepaalde klachten komen ook vaak samen voor. Er kan dan sprake zijn van spininversie. Wij kunnen als eerste in Emmen de behandeling tegen spininversie aanbieden en op die manier bijdragen aan je gezondheid in een omgeving met teveel straling. 

 

Trailer (2 minuten)  van de film Generation Zapped over de keerzijde en de grote risico's van draadloze technologie.

 

Klachten door stralingsbelasting

Steeds meer mensen hebben lichamelijke klachten als gevolg van langdurig en overmatig gebruik van sociale media en door een permanente stralingsbelasting. Dit verschijnsel wordt EHS genoemd. Het aantal mensen, vooral jongeren, dat medische hulp zoekt met klachten als slaapstoornissen, concentratieverlies en hoofdpijn neemt enorm toe. De volgende klachten komen voor:

 • Neurologische problemen: slaapproblemen, hoofdpijn, geheugen en concentratieproblemen, leerstoornissen, duizeligheid, nervositeit, prikkelbaarheid, depressiviteit en vermoeidheid.
 • Cardiologisch: hartkloppingen of ritmestoornissen en hoge bloeddruk
 • Oren: oorsuizingen (tinnitus), gevoel van druk.
 • Ogen: gevoel van druk en ongemak, verslechtering zicht.
 • Vruchtbaarheid: verminderde vruchtbaarheid, miskramen en geboorteafwijkingen.
 • Hormonaal: verstoring van de productie van melatonine (slaaphormoon), serotonine (gelukshormoon) en andere hormonen.
 • Overige: huidproblemen zoals uitslag, branderig gevoel, roodheid, spier- en gewrichtspijn.
 • Op langere termijn zijn er aanwijzingen voor verhoogd risico op kanker, schade aan zenuwstelsel en hersenweefsel, een verhoogd risico op neurologische en degeneratieve ziekten zoals Alzheimer.
 • Belasting van het immuunsysteem waardoor men vatbaarder wordt voor ziekten en aandoeningen.
 • Schade aan het genetisch materiaal (DNA) (bron: brochure Beperk de Straling)

Spininversie

Als de stralingsbelasting langdurig en hoog is geweest kan het verzet van je lichaam leiden tot klachten die vaak samen voorkomen. De factoren die je immuunsysteem beïnvloeden spelen hierbij ook een rol zoals inentingen, chemo- en antibiotica-kuren uit het verleden. We spreken dan van spininversie.  Een (oude) besmetting met de ziekte van Lyme vergroot ook jouw kans op spininversie.

Herken je de volgende klachten?

 • Je slaapt slecht, je bent moe of je hebt een wazig, rusteloos gevoel, zelfs na een goede nachtrust. 
 • Je krijgt (steeds meer) allergieën.
 • Je eet en drinkt gezond maar het lijkt niet uit te maken.
 • Je gebruikt allerlei voedingssupplementen, maar je hebt het idee dat het niet tot nauwelijks wordt opgenomen.
 • Therapieën slaan niet aan of werken zelfs averechts.
 • Je hebt koude handen en voeten, tintelingen of een dood gevoel in lichaamsdelen.
 • Je hebt altijd honger of vaak hoofdpijn.

 

Wat is spininversie?

Het is een Engelse term voor „draaien in de verkeerde richting” (to spin= draaien, inversion= verkeerde kant). Het komt er op neer dat cellen in het lichaam „verkeerd gepoold” raken. Dit heeft vooral een grote impact op de rode bloedcellen want deze zijn dan linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend geworden. Het resultaat is dat het transportsysteem van het bloed niet meer optimaal werkt, met als gevolg dat voedingsstoffen niet goed naar de lichaamscellen worden vervoerd en dat afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. De celcommunicatie in het lichaam wordt dan verstoord. De therapieresistentie is een opvallend kenmerk wat hoort bij spininversie. Je lichaam reageert niet meer normaal op supplementen of medicijnen.

Is jouw emmertje straling al vol?

We hebben als het ware allemaal een emmertje straling in ons lichaam en daar komt elke dag bij iedereen een schepje bij. Bij de een is dat echter een klein schepje en bij de ander een grote schep, afhankelijk van waar je woont, waar je werkt en hoe gevoelig je bent.  Het ziekmakende effect treedt op langere termijn op, omdat het lichaam in eerste instantie nog weerstand heeft tegen deze straling. Door de jaren heen echter neemt deze weerstand af en krijgt het lichaam langzamerhand steeds meer moeite zich er tegen te wapenen. 

Behandeling spininversie in Emmen

Om deze therapieresistentie op te heffen kun je een behandeling krijgen met de Spininverter. De Spininverter van Wibronic is een apparaat dat binnen 6-12 minuten de celcommunicatie in je lichaam volledig herstelt én de spininversie corrigeert. Hierdoor wordt als het ware het emmertje straling leeg geschept. Deze behandeling van spininversie kan bij ons in de praktijk plaatsvinden en moet soms enige keren herhaald worden. De behandeling heeft alleen zin in combinatie met gezonde natuurlijke voeding en preventieve maatregelen. Tijdens de behandeling krijg je hier advies over. 

Wat zijn de stralingsbronnen in jouw huis?

Wil je maatregelen nemen tegen straling in je huis dan is het belangrijk dat je de bronnen kent. Lees meer via de link naar de volgende pagina over stralingsonderzoek in jouw huis.

Links YouTube

Eerlijker eten met mijn adviezen

 • Minder gifstoffen in je lichaam
 • Afvallen zonder hongergevoel
 • Kinderen leren gezonder te eten
 • Een betere conditie en meer energie
 • Minder ziektes en kwaaltjes
 • Deskundige begeleiding
 • Gratis recepten

Webwinkel

aHealthylife van Juglen Zwaan

(Gesponsorde link)

Actueel

Actuele info over acties of aanbiedingen of bijzonderheden rond openingstijden.

Meer weten?

Je kunt ons bellen of mailen. HIer vind je alle contactinfo. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Reviews

Reviews werken als mond op mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring