Overige diensten van Bureau Straling Meten

Naast de korte behandeling tegen straling en het netwerk van zorg biedt Bureau Straling Meten meer diensten aan. Op deze  pagina meer informatie over de stralingsmeting en over de diverse Wibronic kastjes die worden aangeboden.

Bureau Straling Meten

Bureau Straling Meten is een bedrijf uit Breda werkt landelijk op het gebied van stralingsmeting thuis en in bedrijfsgebouwen. Het is onze partner in het netwerk van zorg mbt stralingsbelasting. Na een stralingsanalyse van je woning en/of bedrijf door Bureau Straling Meten ontvang je een uitgebreid en glashelder meetrapport en natuurlijk uitleg er bij.  Tijdens een Stralingsanalyse Woning worden de verschillende soorten straling gemeten.

Straling meten met extra voordeel

Met de kortingscode "Slim" krijg je €50,-- korting op een Stralingsanalyse Woning van Bureau Straling Meten, als je ook meteen de oplossing van Wibronic laat installeren. Meer info onderaan deze pagina. Let op! Het hangt van de metingen af wat het advies is voor jouw woning. Soms zijn preventieve oplossingen voldoende.

Stralingsanalyse in beeld

Deze film geeft in enkele minuten een indruk van een stralingsanalyse door Bureau Straling Meten. In werkelijkheid duurt een complete meting, inclusief uitvoerige uitleg enige uren.

Beschermende producten Wibronic 

Als je het stappenplan volgt en stap 1 (bron aanpakken), stap 2 (afstand vergroten) en stap 3 (afschermen)  hebben niet gewerkt, of zijn niet uitvoerbaar, dan kunnen de producten van Wibronic een verhuizing voorkomen. De maatregelen zijn er voor binnen maar ook voor buitenshuis. Ze nemen NIET de straling weg maar zorgen dat je lichaam minder of geen hinder ondervindt van de straling. De maatregelen volgen in het stappenplan op  de korte anti stralingsbehandeling van stap 4.

Bureau Straling Meten biedt ze aan, naast de genoemde stralingsmeting. Voor die producten geldt een 90 dagen geld terug garantie onder de voorwaarden die vermeld zijn op de genoemde site. Neem zelf contact op, een goede aanpak begint nooit bij het online kopen van een kastje.

 

Eerst naar de huisarts

Ga bij klachten altijd eerst naar de huisarts, want veel klachten kunnen ook andere oorzaken hebben.

 

Eerlijker eten met mijn adviezen

  • Minder gifstoffen in je lichaam
  • Afvallen zonder hongergevoel
  • Kinderen leren gezonder te eten
  • Een betere conditie en meer energie
  • Minder ziektes en kwaaltjes
  • Deskundige begeleiding
  • Gratis recepten

Webwinkel

aHealthylife van Juglen Zwaan

(Gesponsorde link)

Actueel

Actuele info over acties of aanbiedingen of bijzonderheden rond openingstijden.

Meer weten?

Je kunt ons bellen of mailen. HIer vind je alle contactinfo. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Reviews

Reviews werken als mond op mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring